Google
Bine ati venit!

Retururi

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii, cu exceptia produselor personalizate, in cazul carora se va stabili cui apartine culpa.

Vanzatorul nu este raspunzator de situatia in care Cumparatorul nu a furnizat toate informatiile de personalizare sau le-a furnizat cu erori.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, Cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, in situatia in care culpa apartine Vanzatorului, daca este cazul, sunt suportate de Vanzator, in caz contrar, costurile vor fi suportate de Cumparator.

 

Produse sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul sau coletul primit prezinta deteriorari, va rugam sa efectuati fotografii si sa ne contactati
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 

Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Vanzator.

Ne gasiti pe

E-licitatie SEAP Viziteaza site-ul Tipografia Vlaros Craiova pe ShopMania Partener Shoogle